Murhan Jäljet - Jaksot 3-4 (Waking the Dead - Episodes 3-4) (DVD)
search
  • Murhan Jäljet - Jaksot 3-4 (Waking the Dead - Episodes 3-4) (DVD)

Murhan Jäljet - Jaksot 3-4 (Waking the Dead - Episodes 3-4) (DVD)

7,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 3 h 51 min. Ikäraja: 16
Tekstitykset: suomi,ruotsi

The Cold Case ryhmä, on rikosylitarkastaja Peter Boydin johtama eliittiryhmä, johon on kelpuutettu vain poliisin ja kriminaalitutkijoiden parhaimmistoa. Ryhmän tehtävä on aloittaa siitä, mihin aikaisempi tutkimus jäi. Selvittää murha- ja rikostapaukset, jotka ovat jääneet avoimiksi, syyllisten yhä ollessa vapaalla jalalla. Uusimmalla tekniikalla varustettu, äärimmäisen ammattitaitoinen ja älykäs ryhmä. He keskittävät kaikki resurssinsa mysteeriksi jääneisiin tapauksiin. Löytyvät epämiellyttävät yllätykset ja aikaisemmin kajoamattomat seikat vaativat rautaisia hermoja ja vahvaa vatsaa. Mutta kylmän säälimättömien, raakojen ja pelottavien tapausten menneisyyksien kaiveleminen ei ole leikin asia - on arpia, joiden avaaminen saa vain veren virtaamaan uudestaan...

OSA 3: A SIMPLE SACRIFICE
Uudet todisteet osoittavat, että miehensä ja poikansa murhasta tuomittu nainen saattaa olla syytön. Mutta kuka siinä tapauksessa on oikea murhaaja?

OSA 4: EVERY BREATH YOU TAKE
Naispoliisin kadoksissa ollut ruumis löytyy golfpussista. epäilykset kääntyvät kohti fanaattista vainoajaa, mutta Grace ei ole vakuuttunut hänen syyllisyydestään.

Ohjaajat: Ben Bolt,Robert Bierman

Näyttelijät: Sue Johnston,Trevor Eve,Holly Aird,Wil Johnson,Claire Goose

P36177K

Tilausviitteet

ean13
6416548461519
Käytetty