Unelmien Valtiatar -  Barbara T. Bradford (Hold the Dream) (DVD)
search
  • Unelmien Valtiatar -  Barbara T. Bradford (Hold the Dream) (DVD)

Unelmien Valtiatar - Barbara T. Bradford (Hold the Dream) (DVD)

9,95 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Uusi DVD. Kesto: 3 h 20 min. Ikäraja: 12
Tekstitykset: suomi,ruotsi


Emma Harte jättää suunnattoman liikeimperiuminsa perinnöksi pojantyttärelleen Paulalle. Mittaamattoman perinnön mukana siirtyy myös valtava vastuu ja vanhat unelmat, jotka loivat Emmasta sen mikä hän on - unelmat kostosta ja menestyksestä. Kaunis Paula ottaa vallan ja uuden asemansa vastaan, tiedostamatta, että unelma kätkee sisäänsä todellisen painajaisen. Hän joutuu heti liikemaailman äärimmäisen kylmään ja armottomaan pyöritykseen, jossa ainoastaan vahvimmat selviävät. Paulan on opittava pian valtapelin säännöt, jossa ystäviä on harvassa ja rikkaus sekä menestys rakentuvat kunnianhimon, ahneuden ja säälimättömyyden varaan, rakkautta tyystin unohtamatta.

Romantiikan kuningattaren parhaimmistoa!

Hänen kirjansa ovat myyneet yli 82 miljoonaa kappaletta, yli 90:ssä maassa ja kirjoja on käännetty yli neljällekymmenelle eri kielelle. Britanian myyntimenestyskirjailija Barbara Taylor Bradford on ja pysyy romantiikan kuningattarena.

Ohjaaja: Don Sharp

Näyttelijät: James Brolin,Nigel Havers,Claire Bloom,Deborah Kerr,Suzanna Hamilton,Stephen Collins,Fiona Fullerton,Jenny Seagrove,Paul Daneman

P47253U

Tilausviitteet

ean13
6438194011214
Uusi