McLeodin tyttäret - Kausi 1 (McLeods Daughters - Season 1) (6 DVD)
search
  • McLeodin tyttäret - Kausi 1 (McLeods Daughters - Season 1) (6 DVD)

McLeodin tyttäret - Kausi 1 (McLeods Daughters - Season 1) (6 DVD)

12,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 16 h 30 min. Ikäraja: 16
Tekstitykset: suomi,ruotsi


Clairen isän, Jack McLeodin, vaimo ja hänen poikavauvansa menehtyivät synnytyksessä. Jack meni uudelleen naimisiin kaupunkilaistytön, Ruth Silvermanin, kanssa. Tess-tyttö on heidän myrskyisän, lyhyen suhteensa hedelmä. Claire ja Tess olivat läheisiä lapsuudessaan, mutta heidän tiensä erosivat kun Ruth vei 5-vuotiaan Tessin mukanaan takaisin kaupunkiin.

Kaksikymmentä vuotta myöhemmin, Jackin äkillisen poismenon jälkeen, molemmat tyttäret perivät puolet Drover´s Run -tilasta. Tila on pantattu velkojen vakuudeksi. Tess, jonka äiti on äskettäin menehtynyt rintasyöpään, palaa Drover´s Runiin elätellen toiveita perintönsä muuttamisesta rahaksi, jotta hän voisi avata kahvilan kaupungissa. Tilan heikko taloudellinen tilanne ja hänen vanhemman sisarensa avoin vihamielisyys ovat pettymyksiä Tessille.

Kun Claire antaa potkut miespuolisille työntekijöilleen, sisarukset päättävät pitää itse tilasta huolen yhdessä taloudenhoitaja Meg Fountainin, hänen tyttärensä Jodin ja paikallisen Becky-tytön kanssa. Kokeiluluontoinen - ja lyhytaikaiseksi tarkoitettu - kumppanuus on ensimmäinen askel yhteen palanneiden sisarusten yrityksissä päästä eroon vanhasta kaunasta, parantaa keskinäistä suhdettaan ja saada tila taas jaloilleen ja velattomaksi.Näyttelijät: Sonia Todd,Jessica Napier,Michala Banas,Rachael Carpani,Simmone Mackinnon,Bridie Carter,Lisa Chappell,Aaron Jeffery,Myles Pollard

P4960K

Tilausviitteet

ean13
5709165011429
Käytetty