Muumi 8 - Majakanvartija (2017) (DVD)
search
  • Muumi 8 - Majakanvartija (2017) (DVD)
  • Muumi 8 - Majakanvartija (2017) (DVD)

Muumi 8 - Majakanvartija (2017) (DVD)

5,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 10 min. Ikäraja: sallittu
Tekstitykset: ei ole / ei tiedossa


Huom! Uusi dubbaus 2017
Remasteroidut Muumi-jaksot uusilla ääninäyttelijöillä! Rooleissa mm.: Aksu Palmen, Juha Varis, Katja Aakkula, Karolina Blom, Ilkka Villi, Heljä Heikkinen, Jukka Nylund

Majakanvartija DVD sisältää jaksot:


Palaa kotiin, Nuuskamuikkunen (jakso 23):

Kevät saapuu taas Muumilaaksoon, mutta missä viipyy Nuuskamuikkunen? Muumipeikko on vuoteenomana ja ihmettelee missä Muikkunen viipyy. Pikku Myy arvelee, että hän on vain saanut tarpeekseen Muumeista. Niiskuneiti päättää lähteä etsimään Nuuskamuikkusta, jotta Muumipeikko paranisi nopeammin. Nuuskamuikkunen löytää matkallaan uuden ystävän, jonka hän nimeää Ti-ti-uuksi.

Matka majakalle (jakso 24):

Pitkästynyt Muumipappa näkee unta majakasta ja päättää, että heidän muutettava sellaiseen! Arkaileva Nipsu ei innostu meriseikkailusta. Matkalla majakalle Muumit törmäävät aavelaivaan! Aamun sarastaessa Muumeille selviää, että he ovat yöpyneet aivan majakan tuntumassa, mutta miksi he eivät sitten yöllä nähneet majakan valoa?

Majakanvartija (jakso 25):

Muumit ovat asettuneet taloksi saarelle ja Muumipappa koittaa kunnostaa sammunutta majakan valoa. Minne ihmeeseen majakanvartija on kadonnut? Aave häiritsee Muumipeikon yöunia. Jäyhän kalastajan pieni ystävä, Tuhto, tekee tuttavuutta Muumeihin.
P76841K

Tilausviitteet

ean13
6416415840874
Käytetty