Lonesome Dove - Vaarojen maa - Osa I (Lonesome Dove - Part 1) (DVD)
search
  • Lonesome Dove - Vaarojen maa - Osa I (Lonesome Dove - Part 1) (DVD)

Lonesome Dove - Vaarojen maa - Osa I (Lonesome Dove - Part 1) (DVD)

6,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 2 h 57 min. Ikäraja: 16
Tekstitykset: suomi,ruotsi

Gus ja Woodrow ovat entisiä Texas Rangereita, jotka jakavat yhteisen menneisyyden rohkeudella mutta myös surulla kyllästettynä. Historiastaan huolimatta, he ovat luonteiltaan varsin erilaiset. Gus on parantumaton romantikko ja naistenmies. Woodrow ei omaa samaa tunteellisuutta, mutta hän elää unelmalleen - uuden elämän rakentamiselle kauempana lännessä. Tuntiessaan elämänsä syksyn olevan jo pian käsillä, kaverukset päättävät vielä kerran tarttua seikkailuun: ajaa yli 1000 pään karjalauman yli 3000 mailia Montanan vehreille maille. Matka on pitkä, tapahtumarikas ja täynnä vaaroja. Eletään aikaa, jolloin miehen oli oltava rautaa tai kaaduttava saappaat jalassa.

Lonesome Dove on eeppinen lännentarina, joka vaalii huolella westerneille ominaisia elementtejä draamasta romantiikkaan, avarista preerioista pölyisten kaupunkien saluunoihin, karjanajosta Coltin lakiin. Lonesome Dove pidetään kaikkien aikojen parhaimpana westernaiheisena mini-sarjana, jonka tähtikaarti on myös sen mukainen. Pääosanäyttelijöiden joukossa nähdään peräti nelljä Oscar voittajaa: Robert Duvall (Tender Mercies), Tommy Lee Jones (The Fugitive), Anjelica Huston (Prizzi’s Honor) ja Chris Cooper (Adaptation). Muutkaan tähdet eivät jää meriiteissään varjoon: mm. Diane Lane (The Perfect Storm, Unfaithful), Danny Glover (Lethal Weapon I-IV), Steve Buscemi (Reservoir Dogs, Armageddon). Ohjaaja Simon Wincer on vastannut sellaisista viihde paketeista kuten Harley Davidson & Marlboro Man, Free Willy, Lightning Jack ja Crocodile Dundee in L.A.

Ohjaaja: Simon Wincer

Näyttelijät: Robert Duvall,Tommy Lee Jones,Barry Corbin,Diane Lane,Danny Glover,Chris Cooper,Robert Urich,Frederic Forrest,Glenne Headly,D.B. Sweeney,Anjelica Huston,Rick Schroder,Tim Scott,William Sanderson,Barry Tubb

P8556K

Tilausviitteet

ean13
6416548458311
Käytetty