Painajainen ennen joulua (The Nightmare Before Christmas (1993)) (2 DVD)
search
  • Painajainen ennen joulua (The Nightmare Before Christmas (1993)) (2 DVD)

Painajainen ennen joulua (The Nightmare Before Christmas (1993)) (2 DVD)

14,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 13 min. Ikäraja: 12
Tekstitykset: suomi,ruotsi,englanti


Tule mukaan mailmaan, jossa jokaisella juhlapyhällä on oma maansa. Halloween-maata hallitsee kurpitsakuningas Jack Skellington. Hän valvoo kaikkia ilkeyksiä, kepposia ja kujeita, joita tapahtuu ”oikeassa maailmassa” vuosittain. Jack on kyllästynyt rutiineihin, mutta hän löytää yllätäen elämälleen uuden merkityksen avattuaan vahingossa Joulumaan oven. Jack on ihan myyty ja päätää ottaa joulun hallintaansa. Halloween-maan innokkaiden kansalaisten avustuksella saa joulupukki vapaapäivän ja tilalle tulee uusi paranneltu versio joulusta.

Tim Burton, joka on ohjannut mm. elokuvat Batman, Saksikäsi-Edvard ja uusimman Apinoiden Planeetta - Elokuvan, loi The Nightmare Before Christmasillaan mielikuvituksellisen tarinan, joka lumoaa kaiken ikäiset. Elokuvan musiikki oli ehdolla Golden Globe - Palkinnon saajaksi, ja sen erikoistehosteet nimitettiin Oscar - ehdokkaaksi.

Ohjaaja: Henry Selick

Näyttelijät: Chris Sarandon,William Hickey,Glenn Shadix,Paul Reubens,Danny Elfman,Edward Ivory,Ken Page,Susan McBride,Catherine O´Hara

P44681K

Tilausviitteet

ean13
8717418196677
Käytetty