Viiru & Pesonen Joulupuuhissa (Pettson och Findus: Tomtemaskinen) (DVD)
search
  • Viiru & Pesonen Joulupuuhissa (Pettson och Findus: Tomtemaskinen) (DVD)

Viiru & Pesonen Joulupuuhissa (Pettson och Findus: Tomtemaskinen) (DVD)

7,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 14 min. Ikäraja: sallittu
Tekstitykset: ei ole / ei tiedossa

Nokkela ukko Pesonen ja hänen kekseliäs Viiru-kissansa ovat täällä taas, tällä kertaa joulupuuhissa. Tarina perustuu SVEN NORDQVISTin kirjaan.

Joulu on jo ovella, kun Viiru-kissa kuulee lasten puhuvan pukista ja tontuista... Viiru ei ole vielä koskaan tavannut joulupukkia, joten se syöksyy kotiin Pesosen luokse vaatimaan selitystä. Pesonen selittää, että ehkäpä joulupukki tulee jouluna. Tai ehkä pukki ei tule ollenkaan, sitä kun ei voi koskaan tietää varmasti. Viiru ei tyydy tähän vastaukseen, joten hän yrittää pakottaa Pesosen lupaamaan että pukki tulee – muuten hän ei aio tosiaankaan viettää joulua enää koskaan!

Paineen alla Pesonen sitten lupaa, että pukki tulee. Hän päättää rakentaa robotin, joka osaisi liikkua ja puhua kuin joulupukki. Pesonen viettaa lähes kaiken aikansa verstaallaan rakentaen ja fundeeraten, ja Viiru tuntee jääneensä aivan yksin... Mutta keitä ovatkaan nuo kummalliset pikku-ukkelit, jotka tulevat tervehtimään? Tapaako Viiru sittenkin tonttunsa? Ja saako Pesonen koneensa toimimaan?

Ohjaajat: Jorgen Lerdam,Anders Sørensen

Näyttelijät: Tord Peterson,Birgitta Andersson,Per Pallesen,Lukas Larsson,Carl Christian Winther,Preben Kristensen,Mona Seilitz,Lars Knutzon,Gunnar Uddén,Vigga Bro,Andreas Nilsson,Niclas Ekholm,Margareta Byström,Cecilia Lundh,Jenny Gille

P66707K

Tilausviitteet

ean13
6438044080551
Käytetty