Dina (I Am Dina (2002)) (DVD)
search
  • Dina (I Am Dina (2002)) (DVD)

Dina (I Am Dina (2002)) (DVD)

5,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 2 h Ikäraja: 16
Tekstitykset: suomi,ruotsi

Dina tulee kuusivuotiaana vahingossa aiheuttaneeksi äitinsä kuoleman ja menettää samalla myös isänsä rakkauden. Yksinäinen tyttö kehittää omat tapansa selviytyä. Musiikista tulee villin ja kesyttömän Dinan pelastus ja hän oppii luottamaan kotiopettajaansa. Isä päättää kuitenkin naittaa Dinan vasten tämän tahtoa paljon tyttöä vanhemalle Jacobille. Mutta Dina haluaa olla vapaa. Kiihkeä nuori nainen ei tyydy osaansa. Muiden kauhistukseksi hän tekee mitä haluaa ja ottaa kenet haluaa. Dina on oikukas lapsi, intohimoinen nainen ja jääkylmä paholainen.

Yli 15 miljoonaa euroa maksanut Dina on kallein Pohjoismaissa koskaan tehty elokuva. Sensuelli, jylhä ja unohtumaton elokuvaelämys perustuu HERBJØRG WASSMON kirjoittamaan menestysromaaniin Dinan kirja. Upea MARIA BONNEVIE ”13.soturi”, ”Jerusalem”)on omapäinen Dina ja GÈRARD DEPARDIEU (”Rautanaamio”, Victor Hugon ”Kurjat”) on hänen aviomiehensä. PERNILLA AUGUST ja CHRISTOPHER ECCLESTON täydentävät kansainvälisen näyttelijäkaartin. Mystinen, ankara tarina Pohjolasta ja sen karuista ihmiskohtaloista vangitsee katsojan otteeseensa.

Ohjaaja: Ole Bornedal

Näyttelijät: Christopher Eccleston,Gérard Depardieu,Mads Mikkelsen,Maria Bonnevie,Pernilla August,Hans Matheson,Bjørn Floberg,Amanda Jean Kvakland,Jørgen Langhelle,Anette Hoff,Søren Sætter-Lassen,Kate Hardie,Bodil Udsen,Wenche Foss,Kristin Kajander

P1858K

Tilausviitteet

ean13
6420201125953
Käytetty