The King of Kong (DVD)
search
  • The King of Kong (DVD)

The King of Kong (DVD)

14,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 10 min. Ikäraja: sallittu
Tekstitykset: suomi,ruotsi


1980-luvun alussa Billy Mitchell tekee uuden maailmanennätyksen kolikkopelissä Donkey Kong ja lunastaa samalla itselleen himoitun ’Gamer of the Century’ -tittelin. Yli 20 vuoden ajan Mitchell on pelin voittamaton mestaria tuhansien nörttien jumala. Vuonna 2003 tapahtuu kuitenkin jotain odottamatonta; opettajana toimiva Steve Wiebe ei pelkästään voita Mitchellin ennätystä, vaan onnistuu mahdottomassa ja ylittää miljoonan pisteen haamurajan. Mitchell, joka tässä vaiheessa on menestynyt kastikemyyjä, ei kykene nielemään tappiotaan ja yhtä vaikeaa se on myös hänen vannoutuneille faneilleen. Vaikeaa varsinkin siksi, että Wiebe tekee ennätyksensä omassa autotallissaan. Teoria salaliitosta ja vilpistä saa vallattoman voiman ja ainoa tapa ratkaista taistelu Kongin kuninkaan tittelistä on järjestää kunnon kisa.

King of Kong on hillitön mutta tosi tarina kahdesta nörtistä ja heitä yhdistävästä digitaalisesta apinasta. Tämä elokuva tarjoaa hauskoja hetkiä kahden sankarin seurassa. He pelaavat kuin kyse olisi elämästä ja kuolemasta, polttopisteessä maailman mahtavin kulttipeli!

Ohjaaja: Seth Gordon

Näyttelijät: Billy Mitchell,Steve Wiebe,Walter Day,Mark Alpiger,Greg Bond,Craig Glenday,Brian Kuh,Robert Mruczek,Todd Rogers

P37218K

Tilausviitteet

ean13
6416548521213
Käytetty