Tummien perhosten koti (2008) (DVD)
search
  • Tummien perhosten koti (2008) (DVD)

Tummien perhosten koti (2008) (DVD)

6,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 45 min. Ikäraja: 12
Tekstitykset: suomi,ruotsi,englanti

Tarinan keskiössä on traagisen lapsuus-kokemuksen ahdistama Juhani (Niilo Syväoja), joka päätyy kuuden vuoden sijaiskoti- ja laitoskierteen jälkeen Saaressa sijaitsevaan poikakotiin. Saarella vallitsevat omat lakinsa ja sääntönsä, jotka on laatinut ja joita soveltaa kovalla kädellä Olavi Harjula (Tommi Korpela). Seitsemän pojan ja Harjulan lisäksi Saaressa asuu vain Harjulan vaimo (Kristiina Halttu) ja pariskunnan kaksi tytärtä (Marjut Maristo ja Edit Viljamaa) sekä Tyyne (Kati Outinen), joka huolehtii Saaren eläimistä ja ruokahuollosta. Saaren eristäytynyt yhteisö on kuin oma kokonainen maailmansa.

Leena Landerin romaaniin pohjautuva elokuva pakottaa katsojan kysymään itseltään, kuinka kauan ihmisen tarvitsee maksaa menneisyyden teoistaan. Täydellisen onnistuneet näyttelijä-valinnat täydentävät hienoa käsikirjoitusta. Dome Karukoski sai toiseen elokuvaansa sekä eturivin näyttelijöitä että koekuvauksissa loistaneita nuoria.

Ohjaaja: Dome Karukoski

Näyttelijät: Matleena Kuusniemi,Matti Onnismaa,Kati Outinen,Heikki Nousiainen,Pertti Sveholm,Kristiina Halttu,Tommi Korpela,Eero Milonoff,Roope Karisto,Marjut Maristo,Niilo Syväoja,Ville Saksela,Niko Vakkuri,Iiro Panula,Henri Huttunen

P38224K

Tilausviitteet

ean13
6420201179505
Käytetty