Rush (2013) (DVD)
search
  • Rush (2013) (DVD)
  • Rush (2013) (DVD)

Rush (2013) (DVD)

4,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Ikäraja: 12
Tekstitykset: suomi,ruotsi


Formula 1 -kisojen kulta-ajalle, 1970-luvulle, sijoittuva Rush kertoo legendaarisen taisteluparin - James Huntin ja Niki Laudan - uskomattoman tositarinan.

James Hunt (Chris Hemsworth) oli komea brittiplayboy, itävaltalainen Niki Lauda (Daniel Brühl) kurinalainen perfektionisti. Miesten yhteenotot kilparadoilla alleviivasivat heidän persoonallisuuksiensa vastakkaisuutta.

Rush seuraa Huntia ja Laudaa niin radalla kuin sen ulkopuolella. Fyysisen ja psyykkisen sietokykynsä äärirajoilla miehet tavoittelivat huippusuorituksia - ja maailmanmestaruutta.

Oscar-voittaja Ron Howard (Kaunis mieli,Apollo 13) on jälleen yhdistänyt voimansa käsikirjoittajien kärkikastiin kuuluvan Oscar-ehdokas Peter Morganin kanssa (Frost/Nixon, The Queen). Naiskauneutta elokuvaan tuovat Olivia Wilde ja Alexandra Maria Lara.

Ohjaaja: Ron Howard

Näyttelijät: Patrick Baladi,Daniel Brühl,Alexandra Maria Lara,Pierfrancesco Favino,Jamie Sives,Natalie Dormer,Alistair Petrie,Olivia Wilde,Chris Hemsworth,Christian McKay,Tom Wlaschiha,Rebecca Ferdinando,Lee Asquith-Coe,Julian Seager,Joséphine de La Baume

P45252K

Tilausviitteet

ean13
6416548574417
Käytetty