Houkutus (Derailed (2005)) (DVD)
search
  • Houkutus (Derailed (2005)) (DVD)

Houkutus (Derailed (2005)) (DVD)

6,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 47 min. Ikäraja: 16
Tekstitykset: suomi,ruotsi

Charles on menestyvä mainosnikkari ja tunnollinen perheenisä, jonka elämä muuttuu eräänä aamuna matkalla töihin. Charles myöhästyy junasta ja törmää kauniiseen, viettelevään naiseen nimeltä Lucinda. Pieni flirtti sähköistää ankeaa arkea ja ennen pitkään pari antautuu hetken vietäväksi. Mutta herkullinen syrjähyppy muuttuu pian painajaiseksi, jonka kaltaista Charles ei ole voinut kuvitellakaan. Charlesin maailma uhkaa suistua radaltaan häikäilemättömän rikollisen astuessa mukaan kuvioihin – luvassa on kylmä kyyti, jonka jäljiltä mikään ei ole enää ennallaan.

Ruotsalainen ohjaaja MIKAEL HÅFSTRÖM, joka sai Oscar®-ehdokkuuden mestarillisesta Pahuus -elokuvasta, tuo katsojan eteen nyt ensimmäisen Hollywood-teoksensa. Tämä JAMES SIEGELin romaaniin pohjautuva elokuva on yllätyksiä täyteen pakattu trilleri, jossa nähdään kuinka pitkälle selkä seinää vasten joutuneet ihmiset ovat valmiita menemään selviytyäkseen. Karismaattinen Oscar®-ehdokas CLIVE OWEN (Closer) esittää pääroolia yhdessä viehättävän JENNIFER ANISTONin (Frendit) kanssa; ranskalainen supertähti VINCENT CASSEL (Ocean’s Twelve) toimii pariskunnan tummana, vaarallisena vastavoimana.

Ohjaaja: Mikael Håfström

Näyttelijät: Jennifer Aniston,Clive Owen,Tom Conti,Vincent Cassel,William Armstrong,Melissa George,Rachael Blake,Georgina Chapman,Xzibit,Addison Timlin,Sandra Bee,RZA,Richard Leaf,Catherine McCord,Denis O´Hare

P6231K

Tilausviitteet

ean13
6420201166888
Käytetty