Täysosuma / Puck / En ole kreivitär / Tuhottu nuoruus (Hannu Leminen  Kokoelma 2) (4 DVD)
search
  • Täysosuma / Puck / En ole kreivitär / Tuhottu nuoruus (Hannu Leminen  Kokoelma 2) (4 DVD)

Täysosuma / Puck / En ole kreivitär / Tuhottu nuoruus (Hannu Leminen Kokoelma 2) (4 DVD)

14,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Ikäraja: 16

TÄYSOSUMA (1941, 1h 40min) Hilpeä komedia nuoresta perijättärestä (Ansa Ikonen), joka asettuu lomahotelliin etsimään itselleen sopivaa aviomiestä. Vieraissa riittää kyllä sulhasehdokkaita, osa herrasmiehiä, ja osa huijareita. Varmaa on vain se, ettei kommelluksista tule loppua!

EN OLE KREIVITÄR (1945, 1h 17min.) Helena Karalla on kaksoisrooli näyttävästi kuvatussa seikkailutarinassa jossa oikea kreivitär ja valekreivitär aiheuttavat väärinkäsityksiä. Hienot salit, ylelliset hotellihuoneet, ja upeat puvut ovat herkullista silmänruokaa elokuvassa, joka palkittiin Jussilla kuvauksesta ja lavastuksesta.

PUCK (1942, 1h 32min.) Muotiliikkeen myyjä Liisa ja tunnettu säveltäjä Raimo Kaarna ihastuvat toisiinsa, mutta Kaarnan sukukartanossa kaikki eivät suhdetta hyväksy. Lisäksi Liisalla on omat epäilynsä, ja salaisuus joka ei kestä päivänvaloa. Romanttisen elokuvan pääosissa ovat Helena Kara ja Tauno Palo

TUHOTTU NUORUUS (1947, 1h 12min.) Työväenluokkaan kuuluva Kirsti työskentelee tohtori Varjon vastaanottoapulaisena ja seurustelee salaa tohtorin pojan, arkkitehdiksi opiskelevan Einon kanssa. Vaikka elokuva peilaa aikansa yhteiskunnallisia ongelmia ja luokkajakoa, ei arkisen elämän kuvauksesta puutu huumoria. Pääosissa ovat Helena Kara ja Kullervo Kalske.

Ohjaaja: Hannu Leminen

Näyttelijät: Helena Kara,Sasu Haapanen,Paavo Jännes,Henny Valjus,Leo Mikander,Enni Rekola,Annika Sipilä,Nils Mikander,Rita Sipilä,Lea Lampi

P4889K

Tilausviitteet

ean13
6415018629909
Käytetty