Ohjaajana Ville Salminen - Kokoelma 1 (3 DVD)
search
  • Ohjaajana Ville Salminen - Kokoelma 1 (3 DVD)
  • Ohjaajana Ville Salminen - Kokoelma 1 (3 DVD)

Ohjaajana Ville Salminen - Kokoelma 1 (3 DVD)

9,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Ikäraja: sallittu
Tekstitykset: suomi,ruotsi


MENNEISYYDEN VARJO (1946, 1h 34min.) Insinööri Rainer Leimu aloittaa työt vuorineuvos Bergrothin yhtiössä. Bergrothin tytär tuntee vetoa Raineriin, vaikka tällä on epämääräinen maine naistenmiehenä. Tapahtumat saavat kohtalokkaan käänteen kun Leimun entinen naisystävä saapuu paikalle. Jännityselokuvan pääosissa ovat Ritva Arvelo ja Tauno Palo, joka palkittiin roolistaan miespääosa -Jussilla.

KIPPARIKVARTETTI (1952, 1h 18min.) Kun ohjelmatoimisto Tähtitaiteilijat ei pysty palkkaaman kallista Kultakurkkukvartettia rouva Rahavan puutarhajuhlaan, paikalle saapuu vastaperustettu Kipparikvartetti! Suosittu mieslauluyhtye Kipparikvartetti edustaa 50-luvun iskelmä- ja viihdemusiikkia parhaimmillaan. Olavi Virta, Kauko Käyhkö , Auvo Nuotio, Teijo Joutsela ja Liisa Tuomi tulkitsevat Harry Bergströmin musiikkia kepeässä musiikkikomediassa.

LENTÄVÄ KALAKUKKO (1953, 1h 6min.) Kulaus-Ramperin varaskopla tekee murron, mutta keikka menee metsään, ja koplan on pakko lähteä pakoon yöjunalla Kuopioon. Mutta junassa odottaa yllätys -toimelias konduktööri, joka musiikin ja huumorin avulla panee ojennukseen niin herrat kuin hempukat. Pääosissa nähdään Esa Pakarinen, Mai-Brit Heljo, Kullervo Kalske ja Siiri Angerkoski.

Ohjaaja: Ville Salminen

Näyttelijät: Tauno Palo,Jorma Nortimo,Yrjö Tuominen,Paavo Jännes,Kaisu Leppänen,Aku Korhonen,Ritva Arvelo,Kyllikki Väre,Tauno Majuri,Terttu Soinvirta

P71693K

Tilausviitteet

ean13
6415018629893
Käytetty