Nouseva aurinko / Ansa Viritetty / Herrasmiesliiga (3 DVD)
search
  • Nouseva aurinko / Ansa Viritetty / Herrasmiesliiga (3 DVD)

Nouseva aurinko / Ansa Viritetty / Herrasmiesliiga (3 DVD)

8,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Ikäraja: 16
Tekstitykset: suomi,ruotsi


NOUSEVA AURINKO:
Los Angeles. Suuresta japanilaisyrityksestä löydetään murhattu puhelintyttö. Tapausta selvittämään määrätään poliisin erikoistutkija (Wesley Snipes), ja japanilaiseen kulttuuriin hyvin perehtynyt etsivä (Sean Connery). Päästäkseen sisälle murhaa ympäröivään varjojen maailmaan, on poliisien tunkeuduttava syvälle huipputeknologian ja vuosisataisten perinteiden muodostamaan sokkeloon. Se on labyrintti, josta ei ole paluuta.

ANSA VIRITETTY:
Epäilyt kohdistuvat heti herrasmiesvaras ”Mac” MacDougaliin (Sean Connery) kun New Yorkissa häviää korvaamattoman arvokas Rembrandt. Vakuutusyhtiön tarkastaja Gin Baker (Catherine Zeta-Jones) vakuuttaa esimiehelleen olevansa oikea henkilö lähtemään mestarivarkaan jäljille. Macin ja Ginin välille muodostuu kuitenkin vaarallinen lataus ja he tekevät tulenaran yhteistyösopimuksen. He suunnittelevat päätähuimaavan miljardikeikan, joka ajoittuu uuden vuosituhannen sarastukseen. Mutta kuka viritti ansan ja kenelle..?

HERRASMIESLIIGA:
Metsästäjä, tiedemies, vampyyri, näkymätön mies, kuolematon, vakooja, peto... Naamioitunut mielipuoli, joka tunnetaan nimellä ´Fantom´ uhkaa käynnistää maailmansodan. Apuun kutsutaan legendaarinen seikkailija Allan Quartermain johtamaan merkillisistä sankareista koostuvaa liigaa, jollaista ihmiskunta ei ole ennen nähnyt. Heidän on nyt omista henkilökohtaisista demoneistaan - ja keskinäisistä ristiriidoistaan - huolimatta yhdistettävä voimansa pelastaakseen maailman. Sean Connery johtaa loistavaa tähtikaartia hengästyttävässä, ?jännitystä pursuvassa? (Jeffrey Lyons, NBC-TV) spektaakkelissa täynnä ?uskomattomia erikoistehosteita ja hämmästyttävää toimintaa!? (Bill Bregoli, Westwood One).




P73607K

Tilausviitteet

ean13
6438044261356
Käytetty