Honeymooners, The (2003) (DVD)
search
  • Honeymooners, The (2003) (DVD)

Honeymooners, The (2003) (DVD)

9,95 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Uusi DVD. Kesto: 1 h 29 min. Ikäraja: sallittu
Tekstitykset: suomi,ruotsi

Tämä ei ole Hollywoodia. Tämä on aito rakkaustarina kaverista, joka lähti häämatkalle väärän tytön kanssa. Joskus on menetettävä järkensä… voidakseen löytää rakkauden.

Morsiamen kieltäydyttyä sanomasta ’tahdon’ hääkirkossa David (Jonathan Byrne) päättää lähteä tilaamalleen häämatkalle yksin. Lentoasemalla hän alkaa naukkailla murheeseensa – ja myöhästyy lennoltaan. Claire (Alex Reid) on tarjoilija, jolla on ongelmia. Hän on juuri riidellyt naimisissa olevan poikaystävänsä kanssa ja saanut potkut lentoaseman kahvilasta rettelöityään asiakkaan kanssa.

Kun David, joka on aivan liian humalassa ajamaan autoa ja liian kärsimätön odottamaan seuraavaa lentoa, tapaa Clairen lentoaseman pysäköintialueella hän taivuttelee tämän lähtemään mukaan. He ajavat yhdessä pienelle maaseutumökille, joka on Davidin häälahja.

Pian David viettää kuherruskuukautta väärän tytön kanssa. Riidoista, eroavaisuuksista, paikallisen väestön kanssa käydyistä tappeluista ja molempien kintereillä olevista ex-partnereista huolimatta romanssi roihahtaa…

Irlantilainen hyväntuulinen komedia, joka on hurmannut niin yleisön kuin kriitikot.

Ohjaaja: Karl Golden

Näyttelijät: Jonathan Byrne,Alex Reid,Justine Mitchell,Conor Mullen,David Nolan,Eamonn Hunt,Briana Corrigan,Niall O´Brian,David Murray,Jeff O´Toole,Daithi O´Suilleabhain,Emma Noonan,Britta Smith,Sean Colgan,Gladys Sheehan

P54950U

Tilausviitteet

ean13
7391970005120
Uusi